tiistai 6. tammikuuta 2015

Syntynyt en katumaan,


Onnelta piiloutumaan,
Tullut oon taistelemaan

 photo DSC_1829_zpsea1c6442.jpg

On aika kirjoitella vuoden ensimmäinen postaus ja toivottaa virallisesti vuosi 2015 tervetulleeksi!
Meillä koirat eivät pahemmin välittäneet raketeista, Sirua lukuunottamatta. Ensimmäisten paukkujen alkaessa Siru hiipi sängyn alle, jossa se suht rauhallisesti oli pahimpien paukuttelujen ajan. Kun rakettien melu rauhottui, niin kömpi pikkukettu tyytyväisenä sängyn alta pois.

Femma taas ei jaksanut edes päätä nostaa paukkeen alkaessa, ihan turhaahan se on hötkyillä.
Fiilis taas hetken jaksoi innokkaana seurailla raketteja ikkunasta, mutta pian ihanan mehukas luu alkoi kiinnostaa sitäkin enemmän, kun taivaan värikkääksi maalaavat pamaukset.

 photo DSC_2389_zps19864efa.jpg photo DSC_2354_zpsf809d68a.jpg
 photo DSC_1987_zps68d52b09.jpg

Fiiliksellä alkoi vuoden lopuilla juoksut, jotka jatkuvat edelleen. Paimenlapsi on näiden juoksujen aikana ollut aivan erillainen kuin normaalisti. Jotenkin hieman vaisu ja väsyneen oloinen, se on jopa hieman näyttänyt Femmalle nyrpeää naamaa, joka on tosi epätavallista käytöstä siltä.


 photo DSC_2134_zpsea32f2ef.jpg

Fiiliksen vaisuuteen voi tietysti myös vaikuttaa se, että en ole kauheasti uskaltanut pitää sitä vapaana muualla kuin takapihalla, sillä pienet paimenenpoikaiset eivät tähän hetkeen houkuttele ollenkaan!
Jonkun verran kuitenkin irtonaisia koiria voi meidän vakiopaikoista löytyä, joten mieluummin on liian varovainen kuin katuisi myöhemmin.
Fiilis on siis saanut tyytyä remmilenkkeihin, takapiharalleihin ja muuhun aktivointiin.
On se naisen elämä rankaa!

 photo DSC_2028_zpsb0e1e543.jpg
Onneksi voi silti kaivaa intohimoisesti kuoppia, menisi paimenelta muuten kuppi nurin!


  Femman juoksuja ei kuulu ollenkaan, vaikka olen jo melkein kuukauden odotellut niiden tulevan pikkuvillan käytöksen perusteella. Harmittaa hieman, että juoksut eivät ilmeisesti kerkeä tulla agilityn talvitauon ajalle, vaan alkavan varmaankin juuri kun agility taas starttaa, höh.

 photo DSC_1958_zps61f9b566.jpg

Viime aikoina on lompakon nyörit hieman löystynyt koirien tavarahankintojen kohdalla.
Mukaan loppuvuodesta ja alkuvuodesta on tarttunut Fiilikselle kauan haaveiltu vaaleanpunainen grip-hihna, ratian valjaat sekä juoksupöksyt sekä molemmille koirielle nimilaatat. Lisäksi olen jo aikaisemmin ostanut Fiilikselle Hurtan talvimanttelin, joka on vasta nyt kovemmilla pakkasilla päässyt käyttöön.
Kaikkihan nämä ostokset ovat aivan välttämättömiä ja ilman niitä olisi aivan tuskaa elää, niin ainakin isännälle lompakon laihtuminen perusteltiin..;)
Muuten meillä on ollut koirien osalta varsin tylsä alkuvuosi omistajan sairastellessa ja Fiiliksen kärsiessä naisten vaivoista. Pitäisi pian palailla tältä löhöilylomalta ja skarpata treenaamisen kanssa. Jotenkin vaan lämmin sohva houkuttelee enemmän kuin kylmän lumisen myrskyn uhmaaminen!

 photo DSC_2182_zpsce171118.jpg photo DSC_1793_zps22888592.jpg

Loppuun vielä tahtoisin esittää teille lukijoille kysymyksen;

Mitä haluat nähdä tänä vuonna tässä blogissa? 

Jatketaanko samaan malliin vai toivoisitko jotain uutta, mitä? Enemmän jotain tai vähemmän jotain muuta?
Nyt saa vapaasti ehdotella postaustoiveita ja heittää ideoita kehiin :)
10 kommenttia:

 1. Sarjakuvia, videoita, diy postauksia ja meidän eli mää haluan tulla sinne kyläilee Tuikun ja Klaaran kanssa! :) Voitasiin joku viikonloppu päräyttää Nikon ja piskien kanssa vierailulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti pitää nähdä!! Näkisit livenä myös kiukkupussivillakoirankin ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja niitä lisää kiitos! Ja VIDEOITA OFC!! Vaikka my-day tai temppuvideo tai jtn!

  VastaaPoista
 3. Huippuja ostoja! mistä Grip-hihna? ootko tykänny siittä?

  Mää toivoisin teidän blogilta enemmän videoita, varsinki treeneistä, joita on ollu tähän asti aina niin kiva katsoa. Kuvia mielestäni laitatkin jo ihan kivasti :) ehkä myös jotain uusien temppujen opettelua ja haluun nähä miten paljo Femma osaa jo koiratanssia? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toteutella noita ideoita;)

   Toi grippihijna on tammisaaresta yhdestä eläinkaupasta, mutta saman merkkisiä löytyy muualtakin. Oon ihan rakastunut tohon hihnaan, se on mukava kädessä ja vaikuttaa kestävältä:) Eli suosittelen! :D

   Poista
 4. Ihana toi griphihnan. Mäki haluun!

  Meiänkin Dinalla alkoi juoskut vähän aikaa sitten ja neiti on ollut myös väsynyt ja vähän apaattinen.

  Mä haluaisin nähdä tänä vuonna DIY- postauksia, videoita ja jotain temppuopetuspostausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grippihihna on ihan huippu kyllä!

   On se jännä, miten juoksut saa koirien käytöksen muuttumaan, Fiilis on juuri väsyneennoloinen ja normaalia dramaattisempi (esim toppapuvun päälle saadessaan tyyppi lakoaa maahan eikä meinaa nousta):D

   Poista
 5. Minkälaiset noi Ratian juoksupöksyt on ollu? Oon ite katellu samoja, koska hurtan omista Neelan häntä tuskin mahtuu edes ulos aukosta ja "vyötärö" jää liian alas, vaikka koko olisi muuten sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille noi pöksyt on sopinut hyvin, häntä mahtuu liikkumaan hyvin ja pöksyt ulottuu hyvin vyötärölle. Lisäksi suuri plussa tulee siitä, että säätövaraa on reilusti vyötärön kohdalta, joten sopii hyvin kapeallekkin koiralle:) Itse siis tykkään kovasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi!