maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuka riemun löytää, sen pitäköön

Kuka riemun löytää, sen pitäköön,
lipun salkoon nyt heti vetäköön,
eläköön ei historia,
vaan tulevaisuus

  photo 1 11_zpshppkkocr.jpg

Siru on meillä vielä huomiseen hoidossa ja pikkutytöillä on ollut hirmuisen hauskaa. Femma ja Siru tykkäävät painia sellaista rauhallista painia ja spurttailla sitten ulkona. Ainoa huono puoli tässä pikkutyttöjen samassa aaltopituudessa on se, että eräs paimenlapsi jää ihan ulkopuolelle leikeistä. Jos Fiilis yrittää päästä bileisiin mukaan, näytetään sille hapanta naamaa niin kauan, että vähän hölmömpikin tyyppi tajuaa olevansa kolmas pyörä. Voi raukkaa!

 photo 1 28_zpsmhrb2v2z.jpg

Onneksi Fiilis ei ole joutunut olla nyt viikonloppuna ihan yksin, sillä perjantaina me nähtiin pitkästä aikaa Nooraa, Reneä ja Riimiä. Perjantai iltapäivänä Noora kaarsi meidän pihaan ja lähdettiin heti kohti meidän vakiopaikkaa eli hiekkakuoppia.
Kun saavuimme kuopille, oli sinne juuri tullut pariskunta koiransa kanssa. Meidän ei auttanut muuta kun kääntyä etsimään toista rallittelupaikkaa, josta olin joskus lukenut Facebookista.
Kuten arvata saattaa, meidän kahden naisen suunnistustaidoilla ei pitkälle pötkitty ja parin maisemakierroksen jälkeen palasimme hiekkakuopille miettimään, että mitäs nyt.

Pariskunta oli edelleen koiransa kanssa kuopilla, mutta päätimme silti lähteä omat koirat hihnassa kuopille.
Onneksi muut olivat jo lähdössä, joten pian saimme rallittelupaikan itsellemme ja sain raketin lailla virtaa keräävän Fiiliksen pois hihnasta.

 photo 1 12_zpstp8maglg.jpg
"Mä syöön sun kooorvaat"
 photo 1 10_zpsg5crjcql.jpg photo 1 6_zpstiu3z5ks.jpg
Ylemmät kaksi Fiiliksen kuvaa c. Noora

 Koirilla oli taas hurjan hauskaa! Riimi ja Fiilis tuttuun tapaansa painivat ja juoksentelivat. Rene taas miehenä merkkasi ensin alueensa, ennen kuin yritti hieman osallistua tyttöjen paineihin. 

 photo 1 13_zpsmwmar4ub.jpg
 photo 1 17_zpsr3h2ki3w.jpg photo 1 14_zpsh3w5kqcd.jpg 
Ylempi kuva c. Noora


Vaikka koko viikon on ollut tosi ailahtelevat säät, nyt meille kerrankin sattui hyvä tuuri, ilma oli nimittäin mitä kaunein! Ilta-aurinko lämmitti ja loi kauniin kultaiset säteet koirien turkkiin, eikä tuulikaan vaivannut ollenkaan.
Omistajillakin riitti juttua tauon jälkeen, joten aika meni hirveän nopeasti!

 photo 1 9_zpsk1iecf3f.jpg
On olemassa koiria jotka onnistuvat näyttämään kuvissa hyvältä....ja sitten on Fiilis

Olin vienyt jo aiemmin Femman ja Sirun vanhemmilleni hoitoon, jotta Noora pääsisi katsomaan elokuvan meille. Katsoimme elokuvaa höpötellen ja koirat nukkuivat....Ainakin siihen asti, että elokuva loppui.
Silloin nimittäin alkoi taas kauheat rallitelut. Tällä kertaa Fiilis hepuloi myös Renelle ja riekkui tietysti myös Riimin kanssa. Kun painit oli rauhoittuneet, lähti Noora kotia päin ja minä menin hakemaan pikkutytöt kotiin.
Kiitos Nooralle seurasta! 


 photo 1 25_zpsqqw1lf0o.jpg

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Varsinkin eka on tunnelmallinen! <3

  VastaaPoista
 2. Oli huippua! Ootte parasta lenkkiseuraa <3

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia!

  Ihanaa, että Fiiliksellä on oma peuhukaveri niin pääsee sekin purkamaan energioitaan. Ensiviikolla sitten on pikkutyttöjen vuoro ;) Tosin ei Mimmi pahemmin intoudu leikkimään/juoksemaan, mutta ainakin ennen ovat tulleet Femman kanssa juttuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Niimpä:) Ehkä Mimmikin innostuu touhuamaan Femman jalanjäljissä, mistäs sitä tietää ;)

   Poista
 4. Hihi mahtavia kuvia! Hieno blogi muutenkin!

  Heitin sinulle haasteen, ota vastaan jos sopii :)

  http://pehmunen.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Millä kalustolla sä kuvasitkaan? Hei tässä sulle pieni haaste jos vaan kiinnostaa:
  http://commonbunnies.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tällä hetkellä runkona on Nikon d90 ja putkina Nikon dx 18-105 ja joku halpisputki;)

   Poista
  2. Tulee nyt viiveellä tää mun vastaus mutta hirmu kivoja & nättejä kuvia sulla tosiaan on. Ite myin just vähän aikaa sitten pois kaikki paitsi rungon ja nyt ois tarkotuksena hommata joku uus objektiivi. En enää nykyään kuvaile oikeestaan muuta kuin kaneja, vähän jotain luontoo/maisemia ja joskus harvoin ihmisiä ja jotain randomia niin tarvisin jonkun siihen tarkoitukseen sopivan linssin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!