torstai 12. marraskuuta 2015

Kai mut on luotu lentämään

Kai mut on luotu lentämään,
niin paljon tehtävää, ettei pysty pysyy paikoillaan.
Tie kutsuu, mun on mentävä.

 photo f 11_zps4iogiwsa.jpg

En tiedä lasketaanko marraskuu vielä oikeastaan talveksi, mutta koska lämpömittari kuitenkin tekee sukelluksia pakkasen puolelle, päätin, että blogin ulkoasu saisi päivittyä talviseen versioon. Olihan se jo aikakin päästä niistä kesäisistä kukkasista eroon... ;)

Ulkoasu on taas hieman erillainen kuin aikasemmat. En heti ollut ihan varma, että onko tämä banneri hyvä, mutta katsotaan alkaako silmä siihen tottua. Mitäs mieltä olette?

Uuden ulkoasun yläosa


Vanhan ulkoasun yläosa


Eilen meidän aamu starttasi hieman eri tavalla kuin normaalisti(=superlaiskasti).
Melkein heti heräämisen jälkeen äitini tuli hakemaan meitä ja hetken pakkailun jälkeen lähdettiin kohti hiekkakuoppia. Voin kertoa, että automatka ei ollut kauhean hiljainen, sillä meillä oli mukana hurjat seitsämän koiraa! Eli siis Alvar, Poupou, Aurinko, Lady, Femma, Fiilis ja Siru.
Ulkopuolinen olisi ehkä voinut äänien perusteella luulla, että meillä on autossa lintuparvi koiralauman sijaan, sen verran mielenkiintoisia piippauksia koirat päästelivät kilpaa, ainakin alkumatkasta.

Hiekkakuopilla päästettiin koko konkkaronkka vapaaksi. Sää oli hieman sateinen, joten hieman mietittiin, että miten herkänahkaiset harjikset selviää (tai lähinnä kestää märkiä tassujansa).
Tässä ei kuitenkaan ollut ongelmaa, vaan kaikki tyypit ulkoilivat reippaasti.

 photo f 24_zpswcqvb8st.jpg photo f 25_zps891fp2jd.jpg

Femma ja Siru löysivät tuttuun tapaansa rallivaihteen ja yhdessä neidit spurttailivat hirmuisella vauhdilla ympyrää. Välillä tytöt kävivät pyytämässä muitakin leikkiin, mutta lähinnä niiden lisäksi vain Poupou lähti pariin hepuliin mukaan.
Sirulla yhdessä vaiheessa lensi hiekkaa silmään ja raukka siristeli sitä kovin. Onneksi putsaus helpotti oloa ja meno jatkui vauhdikkaana. 

 photo f 8_zpsd0dvk7dm.jpg photo f 9_zps4nwnhx44.jpg
Ready....steady.... GO!
 photo f 13_zpsgofrusdc.jpg photo f 10_zpsrymait8d.jpg
 photo f 15_zps1xetkytr.jpg

Fiilikselle olin napannut frisbeen mukaan, jota äidin kanssa sille vuorotellen heiteltiin. Kiekko oli lähinnä mukana vaan siksi, että kun paimenlapsi keskittyy siihen niin tiiviisti, että jättää pienempien koirien leikit huomioimatta.
Jostain kumman syystä kun muut ei oikein välitä Fiiliksen vauhdikkaista leikeistä... ;)
Fiilis siis juoksi onnellisena frisbeensä perässä ja me ihmiset tuskailtiin sitä, että ollaan kyllä tosi surkeita heittäjiä, jos vertaa esimerkiksi veljeeni tai mieheeni. No, onneksi Fiilis ei pahemmin välitä, vaikka heitot ei ollutkaan niin hyviä, sen elämä hymyilee kun se vaan näkeekin kiekon!

 photo f 19_zpsqbvf4ut5.jpg
Hymyilevä Fiilis!
 photo f 21_zpsuxry6fzq.jpg

Muut koirista touhusivat omia juttujansa, lähinnä tutkivat maastoa. Pienten nenät olivat siis ahkerassa käytössä! Aurinko, Alvar ja Lady pysyivät äidin lähellä haistelemassa ja touhuamassa, mutta Poupou uskaltautui yksinään pidemmällekkin tutkimaan.

 photo f 3_zpsmrbtmhne.jpg
 photo f 6_zpsbbhydaui.jpg photo f 29_zpsb9zkekby.jpg
 photo f 2_zpsfhyqkq3v.jpg photo f 16_zpsflabxoc8.jpg
 photo f 5_zpspl4qjqln.jpg
Poupoun aamujumpat, yy kaa koo!

Noin tunnin koirat purkivat ylimääräisiä energioitansa, kun Alvar alkoi palella ja oli aika lähteä kotiin.
Sillä aikaa kun pakattiin muita koiria autoon, löysi Fiilis auton vierestä vesilätäkön, jossa se kävi huuhtelemassa itsensä ja frisbeensä. Auton matot kiittävät...! 

 photo f 33_zpsd1brl3kr.jpg

Kotiin tullessa muut koirat käpertyivät sohvan nurkkiin nukkumaan, mutta Fiilis päätti vielä ottaa painit pallon kanssa. Illalla sitten meillä olikin aika väsynyt paimenlapsi, mutta minkäs sille voi kun ei vaan pysty pysymään paikoillaan!

8 kommenttia:

 1. Mua häiritsee, kun villi villakoiran päällä on paimen ja pirteä paimenen päällä villakoira :D Pyöristykset vois olla siistimmät, mut muuten tosi kiva ja simppeli ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, toi on muuten totta, alkoi nyt vähän häiritä muakin! :D

   Poista
 2. Waaaauu mikä ulkkis!! Tykkään!! Alvarista on tosi kiva toi kuva ja muistakin siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! :)
   Toi kuva Alvarista on yksi omistakin suosikeista! :)

   Poista
 3. Siistit villapuserot!! :) Minä myös tykkään hirveesti bannerista!

  VastaaPoista
 4. Mitä rotua mahtaa olla toi "Ready steady go" -kuvassa oleva koira? :) Harjis? Vai joku muu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä kuvissa on meidän vakiohoitokoira Siru, joka on harjis/jackrussel/bolognese mix ;)
   Lisää tietoa neidistä on tuolla "vierailevat tähdet"-sivulla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!