maanantai 20. kesäkuuta 2016

(Super)Nova

Nyt varoitus kaikille pentukuumeisille, äkkiä silmät kiinni, koska tämä postaus sisältää söpöjä pentukuvia! ;)Kaiken häslingin keskellä on unohtunut esitellä blogin uusin vieraileva tähti, Nova.
Nova muutti huhtikuussa vanhemmilleni ja neidistä olisi tarkoitus tulla harrastuskaveri pikkusiskolleni. Vaikka pikkuneiti ei meille tullutkaan, on varmaan esittely paikoillaan, koska eiköhän Nova tule blogissa jatkossa pyörimäänkin.

Nova on pieni paimen mix, jossa suurimmat prosentit on lancashire heeleriä. Nova on syntynyt helmikuussa, eli on nyt 4kk ikäinen pieni koiranalku.

 

Nova on luonteeltaan mahdottoman vilkas, iloinen ja rohkea. Se kulkee häntä pystyssä kohtia uusia haasteita ja ei välitä sekä valita turhasta. Nova rakastaa olla touhun keskellä ja pysyy tiiviisti sielä, missä muukin lauma on.
Pienen naskalihampaan lempileikki on noutaa palloa yhä uudelleen ja uudelleen.

 
 

Femma ei ole ihan päättänyt, että mitä mieltä se tästä pennusta oikein on. Välillä se leikkii Novan kanssa, välillä se taas laittaa pentua kuriin omalla diktaattorimaisella tyylillään ja välillä se ei muka huomaa koko mustaa tyyppiä.

Fiilis taas ei pahemmin ole pennusta välittänyt. Se touhuaa omia juttujansa, välillä se taas muistaa pennun olemassaolon, mutta muuten sitä ei pahemmin kiinnosta. Uskon kyllä, että Novasta tulee vielä Fiilikselle (ja tietyasti Femmalle) kiva juoksukaveri, kun se tuosta vähän kasvaa!

Eeli ja Nova
Muuten meille ei kuulu mitään kummallista. Aurinko on tosin sairastanut tässä kevään aikana, mutta alkaa olemaan nyt parempi.
Vauva-arki on välillä tosi hektistä, mutta Femma ja Fiilis on hienosti sopeutunut siihen.
Mutta palaillaan kuulumisiin omassa postauksessa! 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!