Hihnan toisessa päässä photo DSC_0158_zpsa9cf56af.jpg  photo DSC_0154_zps0e3be1be.jpg

Ruudun toisella puolelta löytyy reipas eläinrakas naisenalku. Asun Nummelassa sekalaisen eläinlauman sekä mieheni kera. Elämä yleensäkkin pyörii lähes kokonaan eläimien, taiteen sekä valokuvauksen parissa.

Olen kasvanut eläimien keskellä ja matkan varrella mukana on kulkenut eläimiä hevosesta hämähäkkiin. Eläimet ovat opettaneet minulle paljon sellaista mitä ihminen ei voi opettaa.
Elämää ilman lemmikkejä olisi vaikea kuvitella, ne saavat synkänkin päivän näyttämään paremmalta....tai kaksi kertaa kauheammalta;)

 photo IMG_1126_zps0c3f0e97.jpg


Hevosia harrastin aktiivisesti vielä parisen vuotta sitten. Kun rakas suomenhevoseni Selman lopetettiin, alkoi into hieman lopahtaa ratsastamiseen.
Tällähetkellä keskityn suurimmaksi osaksi koirien kanssa treenaamiseen, lähinnä sydäntäni lajeista on agility, jota olen jo lapsesta harrastanut, eri koirien kanssa.

Minä ja Selman, lokakuussa vuonna 2010, herran viimeisenä päivänä
Piirtäminen, valokuvaaminen ja leipominen kuuluvat myös intohimoihini. Piirtämisen olen aloittanut jo pienenä ja kävin useamman vuoden kuvataidekoulua. Nykyään piirtelen satunnaisesti, lähinnä hevosia. Leipomisesta/konditoriatöistä olen aina pitänyt ja valmistunkin keväällä 2014 leipuri-kondiittoriksi. Kyseinen ala ei kuitenkaan ole ihan unelma-ammattini, mielelläni työskentelisin eläimien tai taiteen parissa.

 

Femma on ensimmäinen oma koirani ja Fiilis luonnollisesti toinen. Vanhempieni koirat ovat vielläkin iso osa elämääni, vaikka ne eivät enään saman katon alla asukkaan. Tärkeitä koiria on myös mummoni koira Siru ja hänellä vanhemmiltani sijoituksessa oleva Lady. Sirua varsinkin nähdään blogissa usein, sillä se asuu meillä aina talvet ja on pitkin vuotta hoidossa. Lisää muista koirista voit lukea täältä.

 photo IMG_1230_zps8ade8561.jpg photo IMG_1194_zps289638c8.jpg

Ota rohkeasti yhteyttä joko blogissa tai s.postissa (jajore@luukku.com). Instgrammissa meidät löytää nimellä netteliini, jos haluaa useammin koirista kuvia nähdä.

8 kommenttia:

 1. tuleeks kanit mukaa ku muutat vai? :3

  VastaaPoista
 2. Hei!Kiva blogi tää!:) Miten oot tehny ton liity lukijaksi jutskan?:) Tahtoisin omaanki blogiin ton tyyppisen.;) Oon vielä niin aloittelija näisä blogi juttuisa, että opettelen vielä käyttään tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/08/miten-linkki-jota-klikkaamalla-pystyy.html tuolla on ohjeet, että miten sellasen saa tehtyä:) Kyllä se siitä harjoittelun kautta alkaa sujua!;)

   Poista
 3. Onpa kiva blogi!;) Miten olet saanut ylös nuo linkit etusivu, Femma, Hihnan toisessa päässä, vierailevat tähdet & sarjakuvat. Olen kuullut, että ne pitöisi laittaa HTML-koodia apua käyttäen, mutta miten? Kiitos jos viitsit auttaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Itse en ole käyttänyt näihin sivuihin mitään koodeja, voin yrittää neuvoa, että miten ne olen tähän saanut:)

   Menet ensin ulkoasu kohtaan ja lisää haluamasi kohtaan gadget nimeltä sivut.
   Itse sivut pääset luomaan kohdasta "sivut", joka löytyy vasemmasta reunasta.
   Sitten vaan painat "uusi sivu" kohtaa ja kirjoitat mitä haluat:) Sivuja voi tehdä useamman ja voit päättää niiden järjestyksen.

   Toivottavasti oli apua!:)

   Poista
 4. Missä päin Espoota asutte Femman ja Fiiliksen kanssa? Että jos satuttaisiin törmäämään esim. koirapuistossa, kun Nemon kanssa myös täällä Espoossa asustelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asumme Nummelassa (Vihdissä), opiskelen vaan Espoossa eli siellä en asu:) Espooseen voidaan toki tulla treffailemaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!