Vierailevat tähdet


Blogissa vilahtaa usein myös perheeni yhteiset koiruudet, jotka asuvat vanhempieni luona. Mukana pyörii myös mummollani asuvat koirat Lady ja Siru.

Aurinko
Kiinaharjakoira-jackrussel-blognese mix narttu
Syntynyt 03.10.2009

Aurinko on syntynyt meillä (sen emä on harjakoira narttu Lady,joka asuu tällähetkellä "sijoituksessa" mummollani). Neiti on vanhempieni koirien laumasta kiltein ja tasapainoisin.
Aurinko tulee toimeen melkeimpä kenen tahansa kanssa ja saa usein kehuja niin ulkonäöstään kuin luonteestaan. Auringolla leikattiin molemmat silmät marraskuussa 2012
Alkuun tilanne näytti huonolta toipumisen kannalta, mutta pikkuhiljaa alkaa Aurinko muistuttamaan omaa itseään, ennen leikkausta.

 

Kuutarhan Alvar "Alvar"
Kiinanharjakoira (leikattu) uros
Syntynyt 14.11.2004 

Alvar on herkkä harjispoika, joka suhtautuu varauksella uusiin ihmisiin. Perheen kesken kuitenkin Alvar näyttää parhaita piirteitään. Poika on harrastanut agilityä, joka onnkin ihan ykkös juttu!
 Herralla on paljon allergioita, joiden kanssa kamppailu on välillä raskasta.

Kuutarhan Myrskytuuli "Poupou"
Kiinaharjakoira (leikattu) uros
Syntynyt 27.05.2006

Poupou on energinen ja iloinen harjispoika. Poutsilta leikattiin molemmista lonkista legg-perthes nuorena, jonka takia meidän hienosti alkanut näyttely sekä agility ura loppui. Nykyään Poupou elää kotikoiran elämää:) Lonkat vaivaavat joskus talvella, kun on kylmää ja pitkiä lenkkejä ei voi tehdä, muuten leikkauksesta ei ole jäänyt pahempia ongelmia. Juoksemisessa myös näkyy se, että lonkkapallot on poistettu.


Isovanhemmillani asustaa harjakoira Lady sekä Auringon sisar Siru. Lady on virallisesti vanhempieni omistuksessa, muttaon ns. sijoituksessa mummollani.
Siru mainitaan usein vakiohoitokoirana blogissa, se esimerkiksi asuu meillä aina talvet. 

Kuutarhan Vappuhuiska "Lady"  
Kiinanharjakoira narttu
Syntynyt 1.5.2007
Lady
Siru
Kiinaharjakoira-jackrussel-blognese mix narttu
Syntynyt 28.11.2011 
 
 photo IMG_0505_zps37c8d9ea.jpg
4 kommenttia:

 1. Femma on niiin söpö :)
  Ittelläni on kääpiövillakoira uros jolla riittää virtaa aivan liikaakin :) Jatka bloggaamista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Femma kiittää:)! Ja bloggaaminen jatkuu kyllä;)

   Poista
 2. Hei! Olet aivan mahtava bloggaaja. Minulla itselläkin on koira blogi sillä meillä on koira ja rakastan koiria koko sydämmestäni. Jos haluat käydä tsekkaamassa blogini vaikka siellä ei mitään vielä ole niin tässä osoite : www.pientasaatoa.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Käyn kurkkaamassa blogiasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!